Je to reštaurácia, ktorá stojí trochu mimo abolútneho centra mesta, ale stále v strede Bratislavy. Jej výhodou je, že sa tam dá ľahko zaparkovať vozidlo.
Prečo sa tam chodí: Ponúka netradičnú a chutnú kuchyňu, v ponuke sú medzinárodné jedlá aj francúzske špeciality. Inšpirujúci je už jedálny lístok, ktorý je takmer umeleckým dielom – starosvetským jazykom popisuje, čo ktoré jedlo znamená a ako sa pripravuje. Takisto je tam príjemná atmosféra a veľmi dobrá klimatizácia, ktorá je okrem nehlučnosti takmer nezaregistrovateľná, zaručene však poteší všetkých nefajčiarov. Slabou stránkou reštaurácie je len jej pomalá a neskúsená obsluha.
Kto tam chodí: Humorista Oliver Andrásy s manželkou, herečka Silvia Šuvadová, riaditeľ divadla Astorka Vlado Černý, fotografka Desana Dudášová s priateľmi, riaditeľ spravodajskej televízie TA3 Martin Lengyel, bývalá moderátorka TV Markíza Andrea Vadkerti.
Prečo tam chodí Martin Lengyel: „Pretože tam majú kreatívnu kuchyňu.“
Čo si tam najčastejšie objednáva: „Steak. Mám rád všetko nezdravé jedlo. Na pitie si objednávam maďarský päťboj – prinesú vám na ochutnanie päťkrát po decilitri skvelého maďarského vína.“